Een bijzonder goede kapsalon in Utrecht

kapsalon Utrecht

Zodra je de kapsalon in Utrecht binnenloopt, zal jouw eerst reactie zijn, ben ik hier wel goed?  Massina’s Hair & Art  lijkt op een huiskamer. Deze stijl is heel bewust gekozen door de eigenaar, Jon Willemse. Dit was al jaren zijn droom, die hij op zijn verjaardag heeft uit laten komen. De zaak is vernoemd naar zijn moeder, die dit helaas zelf niet heeft mogen mee maken.  De gemoedelijke sfeer in deze salon, komen mede door de planten, kunst en muziek. Vaak als ik hier naar binnen loop, vergeet ik bijna waarvoor ik werkelijk hier ben, mijn haren laten knippen.  kapsalon Utrecht

Zeer leuke kapsalon in Utrecht

Ook al hoef je niets aan jouw haren te laten doen, dan is het al leuk om even deze kapsalon in Utrecht binnen te stappen. Even de sfeer opsnuiven en naar de mooie kunst kijken die hier door verschillende kunstenaars tentoon worden gesteld.  

Vandaag heb ik wel een afspraak met deze kapper gemaakt. Het was inmiddels alweer een lange tijd geleden dat ik voor het laatst in deze kappers spiegel haf gekeken. Behalve dat de sfeer hier altijd goed is en de modellen altijd volgens de laatste trensds zijn, moet je er wel rekening mee houden om contant geld mee te nemen. Want pinnen is hier helaas niet mogelijk.