Kleine teardrops, subtiele urntjes waarbij het thema verdriet centraal staat.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment mini urnen, met zorg voor u samengesteld. Met een assortiment van ruim 400 kleine urnen heeft u een grote keuze op het gebied van vorm, stijl, thema, materiaal, uitstraling en uiteraard ook prijsniveau. Het selecteren van een tastbare herinnering is een moeilijke beslissing. Zeker in het geval van een mini urn, die vaak voor meerdere familieleden en/of vrienden wordt aangeschaft. Speciaal om deze reden lichten onze medewerkers iedere week een specifiek ‘type’ mini urn toe. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over de kleine teardrops, oftewel mini urnen in de vorm van een traan. Een moderne vormgeving gecombineerd met een sterke symboliek binnen het thema ‘verdriet’.

UitvaartuniQ

De teardrop urn is een bijzonder ontwerp urn waarbij de vormgeving gebaseerd is op de vorm van een traan. Dit resulteert in een prachtige urn met een sterke symboliek waarbij het verlies van de nabestaanden centraal staat. Er is wellicht geen passender symbool dan de traan in het geval u afscheid moet nemen van een dierbare. De traan is dan ook een populair thema binnen de vormgeving – en decoratie – van urnen en assieraden. De traan staat voor verlies, pijn, maar eventueel kan de traan ook staan voor spijt.

Naast de sterke symboliek realiseert de vorm van de traan voor een stijlvol object met een moderne en eigentijdse look. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig mini teardrops, maar ook ‘volwassen teardrops’. Deze urnen zijn veelal vervaardigd uit metaal, waarbij vooral messing veelgebruikt wordt. Maar u vindt ook keramische teardrop urnen in ons assortiment. Wat uw wensen ook zijn, met een uitgebreid assortiment aan prachtige mini urnen bij UitvaartUniq.nl hopen wij u te kunnen voorzien in urn die perfect past bij uw wensen. Veel urnen zijn daarnaast te voorzien van een persoonlijke inscriptie, dit vindt u op de product pagina op onze website duidelijk terug.