Francine Oldenhuizen, Estia uitvaarten

logo-estia

Afscheid nemen is heel moeilijk en kan iedereen heel goed begrijpen. Het moment wanneer je een dierbare hebt verloren en bij stil staat waar het leven omdraait. Francine Oldenhuizing is een begrafenisondernemer Arnhem en een gediplomeerde Uitvaartzorg. Ze doet crematies rondom Arnhem. In de kwetsbare periode verzorgt ze graag de uitvaart voor jouw. Moeilijke beslissingen hoef je niet altijd ze te beslissen, hierbij help Francine je graag bij om een goede beslissing te maken. Door wederzijds vertrouwen creëer je samen de uitvaart. Openheid en integriteit is zeer belangrijk, je wordt namelijk een gehele periode door Francine begeleid. Ze is niet zomaar een uitvaartverzorger, ze is een gezicht, een aanspreekpunt en laat haar jouw gids zijn in de dagen tot en met je uitvaart. Zo kan jij op jouw manier afscheid nemen.

uitvaartverzorging

Openbaring locaties Arnhem

Een opbaring is vaak thuis, maar kan het niet in een bepaalde situatie niet kunnen kan er altijd gebruik gemaakt worden van een andere locatie zoals een sportkantine, molen of een uitvaartcentrum. Zo kan een een uitvaartverzorging gebruikt worden gemaakt voor de volgende uitvaartcentra: De monumentale boerderij van Uitvaartcentrum Moskowa, Dela Uitvaartcentrum Arnhem, Monuta Arnhem of Kramer uitvaartverzorging in Arnhem. Een uitvaart in ARnhem biedt heel veel mogelijkheden.

Contactgegevens

Ze is altijd van dienst op jouw te helpen. Bij een overlijden is ze dag en nacht beschikbaar zodat jij haar altijd kan bellen. Ze is te bereikbaar via 06 438 770 77. Voor andere contactgegevens kan je het beste om de website te bezoeken en daar ‘contact’ rechtsboven te gaan.