Herken signalen van je lichaam

Wanneer we pijn hebben aan ons lichaam of met bepaalde bewegingen denken we al snel dat het ergens door komt, of we zoeken er een oorzaak voor. Verkeerde beweging gemaakt, te zwaar getild of een andere oorzaak. Daardoor lopen we te lang door, wordt het probleem alleen maar erger tot we er dagelijks mee te kampen hebben. Fysio Veenendaal is gespecialiseerd in het opsporen van bronnen waar problemen vandaan komen. Op deze manier behandel je niet alleen de klacht maar ook de oorzaak.

schouderklachten

Een goed gesprek vooraf

Om tot een behandeling te komen moeten we eerst bekijken of je bij ons moet zijn, of dat we je moeten doorverwijzen naar een huisarts. Zijn we van mening dat we je kunnen helpen dan volgt er een gesprek waarbij we de oorzaak van de klachten gaan achterhalen. Tijdens dit gesprek met Fysio Veenendaal doe jij je verhaal, aan de hand van vragen aan onze kant kunnen we een diagnose stellen. Deze diagnose kunnen we veilig stellen door het doen van lichamelijk onderzoek.

bovenbeen klachten

Wijze van behandeling

De behandeling bestaat vaak uit een massage en het doen van oefeningen, maar de informatie over het bewegen is net zo belangrijk. Oefeningen die je thuis kunt doen behoren ook tot het plan. Je gewrichten worden gemobiliseerd en er worden herstel oefeningen gedaan. Heb je een klacht of probleem dan kun je altijd contact opnemen met Fysio Veenendaal, door middel van een gesprek kunnen we kijken of we je verder kunnen helpen. Door een gesprek te boeken weten we direct het antwoord op al je vragen.