Review: inlegzooltjes voor fasciitis plantaris

Logo_footlogics.nl3_1Tijdens mijn zwangerschap, kreeg ik plotseling erg veel last van mijn voeten. Ik dacht dat de pijnklachten aan mijn voeten simpelweg te maken hadden met overbelasting, maar na een aantal dagen in bed bleef de pijn aan mijn voeten bestaan. Na een bezoekje aan de dokter, hoorde ik dat ik fasciitis plantaris had. Dit is een aandoening aan de voeten die veroorzaakt kan worden door zwangerschap en te maken heeft met overbelasting van de hielplaat. Op aanraden van de dokter, bestelde ik een inlegzooltje om de klachten te verminderen. In deze review lees je waar ik mijn inlegzooltje heb besteld en hoe ik dit heb ervaren.

KIDS_Small-300x272Een inlegzooltje van Footlogics

Na even zoeken naar een zooltje voor fasciitis plantaris, kwam ik terecht bij Footlogics. Footlogics heeft diverse zooltjes in het aanbod, waaronder zooltjes voor een overbelasting van de hielplaat. Het bestellen van mijn zooltjes ging erg eenvoudig en ik had de zooltjes snel in huis. Overigens waren de zooltjes ook niet erg prijzig, dus dit was zeker een voordeel.

SPORTS_Small-300x283Snel van mijn pijn af

Eerlijk gezegd had ik niet zo veel vertrouwen in de zooltjes, maar ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast was toen ik de zooltjes ging dragen. Mijn klachten werden al snel minder erg en ik kon weer eenvoudig overal naartoe lopen. Ik had niet verwacht dat eenvoudige zooltjes mijn klachten konden verminderen, maar dit was dus zeker wel het geval. Als je last hebt van overbelasting van de voet, bijvoorbeeld door zwangerschap, zou ik het bestellen van inlegzooltjes voor deze voetaandoening bij Footlogics dan ook zeker aanraden. Niet alleen goedkoop, maar ook zeker effectief en een prettige manier om pijnlijke voeten te behandelen. Ik ben voor honderd procent tevreden en zou de inlegzooltjes van Footlogics aan iedereen aanraden!