Mondhygieniste Tilburg, onderhoudt jouw gebit!

Vroegh & Yoe

Mondhygieniste Tilburg, beter bekent als Vroegh & Yoe. Deze praktijk staat met onwijs veel plezier voor je klaar om jouw gebit te onderhouden. Of dat je een gaatje hebt, of het tandvlees doet ongelooflijk veel zeer. Dit laatste kun je door een mondhygiëniste laten behandelen. Overigens ben je bij hen ook aan het juiste adres wanneer jij graag tandsteen wilt laten  verwijderen. Dankzij de juiste kennis en ervaring op dit gebied weten zij jou goed te helpen. Hier weet ik alles van! Dit omdat ik recent ook vaste klant ben geworden bij deze praktijk.

Mondhygieniste Tilburg, rust weer terug

Zelf ben ik absoluut geen fan om naar een tandarts of mondhygiëniste te gaan. Sterker nog, als ik geen last in mijn mond heb was ik er niet te vinden. Op gegeven moment had ik onwijs veel last van mijn kies. Normaal eten lukte mij al niet meer en dan had ik het nog niet gehad over het drinken van koffie. Dan pas kun je door de grond zakken van de pijn in je kies en daar baalde ik erg van. Hierdoor had ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij deze tandarts. Mijn kies werd getrokken en daar voelde ik weinig van! Echter werd ik doorverwezen naar de Mondhygiëniste Tilburg in dezelfde praktijk.

Mondhygieniste Tilburg

De tandarts had ik uitgehoord met wat er allemaal ging gebeuren. Gelukkig kreeg ik te horen dat mijn tandsteen werd behandeld en dat ik daar geen zorgen voor hoefde te maken. Zodoende ben ik in de behandelstoel gaan zitten en gingen zij met mijn gebit aan de slag. Iedere vijf minuten werd mij gevraagd of dat ik een pauze wilde en of dat het nog ging. Ik kan je zeggen dat ik nergens last van heb gehad!  Met name mijn angst die ik had, die is compleet verdwenen!