Gebitsprothese laten maken?

dental technics logo

Heb jij een gebitsprothese nodig, maar moet je nog een gebitsprothese laten maken? Dan raad ik je ten zeerste aan om dit bij de Gebittenmaker te doen. Dit bedrijf heeft jaren lange ervaring met gebitsprothese laten maken. Door hun ervaring en flexibele service was ik ontzettend tevreden over mijn gebitsprothese.

dental technics 3

Afspraak maken

Toen mijn tandarts mij vertelde dat ik een gebitsprothese nodig had baalde ik hier in het begin ontzettend van. Ik vond dat ik oud werd, en was bang dat het er onwijs nep uit zou gaan zien. Mijn tandarts gaf me een paar adressen, zo kon ik zelf de beste kiezen waar ik een afspraak wilde maken. Na een research op internet besloot ik dit te doen bij de Gebittenmaker. Je kan hier terecht met en zonder doorverwijzing van de tandarts. Dit vond ik gelijk al handig. Na alles geregeld te hebben kon ik weer gaan. Zij zouden aan de gang gaan met een gebitsprothese voor mij en die zou een week later bij mijn tandarts bezorgd worden.

dental technics 2

 

Service

De week erop was ik bij mijn tandarts, en ja hoor de prothese was er geheel op tijd! Dit vond ik zo goed. Vaak zie je dat dit soort dingen door een spoedgeval vertraagt worden, en je zit zo weer een week extra te wachten. Er werd mij ook verteld dat ik 7 dagen per week terecht kan bij de Gebittenmaker wanneer mijn gebitsprothese gerepareerd moet worden. Kortom: Ik ben helemaal fan van de Gebittenmaker, en zou willen dat meer bedrijven zo’n uitstekende service als zij hadden!