Wat doet een mental coach Amsterdam?

mental coach Amsterdam

Het begrip mental coach klinkt voor sommige mensen heel intens. Echter is het niets meer dan een term voor iemand die jou kan ondersteunen (coachen) om te zorgen dat je beter in je vel zit en daardoor beter presteert. Dit heeft niet alleen te maken met het mentale gedeelte. Ook je relaties, leefstijl, omgeving en andere factoren kunnen hieraan bijdragen. Een mental coach Amsterdam ondersteunt jou bij situaties waarin je het gevoel hebt dat je hoofd uit elkaar barst van gedachten, planningen, projecten of andere dingen.

mental coach Amsterdam

Een bekende mental coach Amsterdam is Jaap Duin. Met een diploma in de psychologie weet hij alles van de struggles die men in het leven kan ervaren. Jaap heeft expertise op het gebied van coaching. Dit kan lopen van het coachen van topsporters tot ondernemers. Ongeacht wie je uiteindelijk beslist om om hulp te vragen, het is belangrijk dat je een klik voelt met diegene. Je moet je natuurlijk wel vertrouwd voelen bij de persoon waartegen je bepaalde dingen wil vertellen.

Belafspraak plannen?

Om er achter te komen of jullie een klik hebben, kun je bij Jaap een (kosteloze) belafspraak inplannen. Hier kunnen jullie elkaar leren kennen en kun je vertellen over eventuele dingen waar je tegenaan loopt. Lijkt dit jou wat? Neem dan vooral een kijkje op zijn website!