Opti free PureMoist: als je langdurig contactlenzen draagt

Het is een gegeven dat wanneer je contactlenzen gebruikt, je ook altijd een beroep doet op de beste lenzenvloeistof. Ze reinigen de lenzen en zorgen dat de lenzen steeds comfortabel aan blijven voelen. Bovendien houd je zo steeds helder zicht. Een van de beste lenzenvloeistoffen die beschikbaar is, is Opti free PureMoist. We vertellen je hier meer over deze bijzonder en vooral bijzonder goede lenzenvloeistof. 

In een kussentje van vocht

Kies je voor Opti free PureMoist, dan kies je voor een lenzenvloeistof van Alcon/Cibavision en dus voor een van de beste aanbieders van dergelijke vloeistof. De werking van deze lenzenvloeistof is vooral te denken aan de HydraGlyde Moisture Matrix. Dit zorgt er namelijk voor dat de door jou gebruikte lenzen zich als het ware in een kussentje van vocht bevinden. Dit heeft zeer goede gevolgen voor het draagcomfort van de lenzen en al helemaal als je te maken hebt met gevoelige ogen.

Ideaal als jij iemand bent die langdurig contactlenzen draagt

Als je kiest voor Opti free PureMoist dan zorgt de vloeistof ervoor dat het oppervlak van de lenzen vochtig gehouden worden als je iemand bent die de lenzen langdurig draagt. Dit effect kan tot wel zestien uur aanhouden. Daardoor krijg je gedurende deze lange periode dus nooit te maken met droge ogen. Het unieke aan Opti free Pure Moist is dat het een geheel eigen reinigingssysteem heeft dat eiwitaanslag kan verwijderen en steeds zorgt voor schone contactlenzen. Dit is zelfs het geval als de lenzen niet op handmatige wijze zijn schoongemaakt. Verder is het zo dat een tweedelig desinfecterend systeem van Polyquad en Aldox in staat is om micro organismen kunnen verwijderen. Dit is bijzonder plezierig, want juist deze micro organismen kunnen ernstige infecties veroorzaken. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. 

Lenzenvloeistof bestellen via Lens2day

Heel verstandig te kiezen voor Opti free PureMoist

Kies je voor Opti free PureMoist dan kies je voor een alles in één lenzenvloeistof. De vloeistof is zeer geschikt voor alle zachte contactlenzen en al helemaal voor silicone hydrogel contactlenzen. Deze staan bekend vanwege hun hoge zuurstofdoorlatendheid. Kies je voor deze lenzenvloeistof, dan kies je voor een vloeistof die zeer vriendelijk in gebruik is. Je scrubt en spoelt de lenzen gewoon met zorg en voorzichtig schoon nadat je de lens verwijderd hebt. Je vult vervolgens het bekende bakje met Opti free PureMoist en doet daar de lenzen voor een periode van tenminste zes uur in. Ga je de lenzen daarna weer dragen, spoel de lenzen dan nog een keer.

De lenzen zijn na een neutralisatie periode van slechts zes uur alweer prima te dragen

Kies je voor Opti free PureMoist, dan kies je voor een reinigende vloeistof die bovendien desinfecteert, de lenzen bevochtigt en spoelt. Micro organismen worden verwijderd en je kunt met deze lenzenvloeistof de lenzen zeker zestien uur achtereen dragen zonder te maken te krijgen met droge ogen. Het mooie is dat de lenzen na een neutralisatie periode van slechts zes uur al weer prima te gebruiken zijn.