Een goede advocaat die is gespecialiseerd in letselschade

advocaat letselschade

De advocaat die in letselschade is gespecialiseerd, heeft ervoor gezorgd dat er een correcte afhandeling is gekomen van de materiële- en immateriële schade die ik heb opgelopen.  Zonder iemand die bekend is met de wet en de regels die gelden, krijg je dit beslist niet voor elkaar is mijn mening en daarom ben ik op het idee gekomen om mijn reactie te plaatsen op dit blog. 

Het is echt heel erg schrikken als je wordt verrast met een aanrijding. Van de een op de andere seconde staat je hele leven op de kop. In totaal heb ik twee weken in het ziekenhuis gelegen en ik heb uiteindelijk nog geluk gehad dat ik geen blijvende schade heb. Pas toen ik uit het ziekenhuis was, kwam de psychische klap en dit heeft nu na een flink aantal maanden nog steeds zijn uitwerkingen in het verkeer. De angst die ik eerder nooit had is er nu nog steeds erg vaak. Ik ben namelijk erg bang dat ik niet wordt gezien als ik kom aanrijden met de auto.

advocaat letselschade

Een goede begeleiding tijdens de procedure

De advocaat die is gespecialiseerd in letselschade heeft mij enorm goed gesteund tijdens de procedure. Tevens werd ik erg goed begrepen en ook dat was erg prettig. Uiteindelijk is het verwachte schade bedrag uitgekeerd. Dit was erg fijn en hiervan ga ik over een aantal maanden eens goed van op vakantie. De procedure kan wat tijd in beslag nemen omdat dit nu eenmaal van vele zaken afhangt. Maar het is met zekerheid de moeite waard om dat geduld op te brengen. 

advocaat letselschade