Bekken fysiotherapie

Last van je bekken? Neem dan bekken fysiotherapie. Bekken fysiotherapie is gespecialiseerd in het behandelen van klachten van en rondom de bekken. Ook voor de lage rug, de buik en organen/spieren die in de bekkenregio liggen horen dus ook hierbij. Er wordt gedacht dat bekken fysiotherapie alleen voor vrouwen is, maar mannen en kinderen kunnen ook goed geholpen worden bij problemen in de bekkenregio. Problemen waarbij bekken therapie kan helpen zijn onder anderen,

  • Incontinentie
  • Bekken instabiliteit
  • Instabiliteit van de onderrug
  • Problemen bij het vrijen
  • Pijn in de onderbuik

Soms weerhout schaamte mensen ervan om naar de dokter of fysio te gaan. Dit is slecht, als je wel naar de dokter of fysio gaat kan deze je helpen en ervoor zorgen dat de pijn overgaat.

Bekken fysiotherapie van Hierhebikpijn.nl

Omdat binnen de bekken veel spieren liggen die belangrijk zijn voor de ondersteuning van bijvoorbeeld de baarmoeder en de blaas zullen tijden de bekken fysiotherapie vaak oefeningen worden gedaan om deze spieren sterker te maken. Ook kan de nadruk juist liggen op het ontspannen van deze spieren als ze te gespannen zijn. Naast het oefenen met de fysio kan deze je ook advies geven over de houding. Vaak helpen deze kleine dingen al om de pijn bij de bekken te verminderen. Bekken fysiotherapie van Hierhebikpijn.nl helpt jou snel en gemakkelijk de pijn te verliezen.